Pääluottamusmiehenä olen toiminut vuodesta 2008 alkaen silloisessa Rakennusosakeyhtiö Hartelassa joka nykyään tunnetaan nimellä Hartela Etelä-Suomi Oy. Kun aikoinani tulin valituksi työntekijöitä edustavaksi luottamusmieheksi, päätin ensitöikseni, että haluan olla muuta kuin pelkkä nimi työmaiden sosiaalitilojen ilmoitustauluilla. Haluan työmaiden porukoiden tuntevan minut ja pystyvän olemaan suoraan yhteydessä minuun ja tietävän saavansa tukea sitä tarvitessaan. Halusin, että työmaiden porukat, niin omat työntekijämme kuten myöskin aliurakoitsijoiden työntekijät voivat kertoa asiansa minulle. Työmaiden kentät ja kentän laidat ovat tuttuja minulle, mielestäni edunvalvontaa tehdään siellä missä jäsenet sitä eniten tarvitsevat. Ollessani työmailla yhteysmiehenä työurani alussa opin tärkeimmän, edustetaan ja puolustetaan liittomme jäseniä aina. Jäsenyydessä on voimamme. 

 

 

Yrityskohtainen työsuojeluvaltuutettu  2004 —>
Pääluottamusmies 2008 —>
Puheenjohtaja osasto 003Ry 2015 —> 
Rakennusliiton hallitus 2015 —>
Osasto toimintaa, vuoden 2014 syyskokouksessaan osasto 003Ry valitsi minut johtamaan osastoa puheenjohtajanaan. Ajatukseni osastotoiminnasta oli heti alkujaan, että osaston jäsenet eivät ole osastoa varten vaan päinvastoin osasto on olemassa jäseniään varten. Osastoilla on mielestäni paljon annettavaa jäsenilleen. Valitettavaa on etteivät jäsenet ymmärrä, että osastot ovat yhtäkuin Rakennusliitto, jäsen kuuluu osastonsa kautta liittoon eikä toisinpäin. 

Luottamustoimet

Toimin SAK:n edustajiston jäsenenä

kaudella 2016-2020 sekä

kaudella 2020-2024

SAK:ssa ylin päätösvalta on edustajistolla.

Edustajisto linjaa järjestön toimintaa ja taloutta hyväksymällä tavoiteohjelmat ja käsittelemällä liittojen esitykset sekä muut asiakirjat. Edustajisto päättää myös jäsenliittojen ja hallituksen esittämistä muista asioista.

Vuodesta 2015 alkaen olen toiminut Rakennusliiton osasto n:o 3 ry:n puheenjohtajana. Osasto kuuluu yli 2100 jäsenellään maan suurimpiin Rakennusliiton osastoihin.

 

Osasto valvoo toimintapiirissään alan työehtosopimusten noudattamista ja 

jäsentensä oikeuksia työmarkkinoilla

 

toimii alan työ- ja palkkaehtojen ja sosiaalisen lainsäädännön parantamiseksi 

 

edistää jäsentensä opiskelua, ammatillista kehittymistä sekä 

kaikinpuolista yhteenkuuluvuutta ja keskinäistä kanssakäymistä.

Rakennusliiton hallituksessa olen jäsenenä edustamassa kaikkia rakennusalan työntekijöitä nyt jo toista hallitus kauttani vuodesta 2015 lähtien.

 

Rakennusliiton hallitus johtaa liiton toimintaa ja on päätösvaltainen kaikissa niissä asioissa, jotka eivät sääntöjen ja yhdistyslain mukaan kuulu liittovaltuuston tai liittokokouksen päätettäviin.