· 

Äänestä Rakennusliiton liittokokousvaaleissa


Seison aina meidän raksalaisten puolella, tukena siellä kaikkialla missä sitä tarvitaan. Työmaakentillä, kenttien laidoilta neuvottelupöytiin. Toimin Pääluottamusmiehenä & työsuojeluvaltuutettuna, Rakennusliiton hallituksen jäsenenä ja osasto 003ry:n puheenjohtajana kaikkien meidän liittomme jäsenten etujen puolustajana siten, että meillä kaikilla olisi työtä, turvaa sekä hyvät ja reilut työehdot myös tulevaisuudessa.

Rakennusalan raskaalla työllä tulee ansaita, ei voi olla niin, että alan annetaan yhtään enempää estelemättä luisua kelmiyrittäjien ja riistäjien käsiin. Rakennusalalla ei saa olla "kaksia markkinoita" kevytyrittäjä kusetuksineen ja riisto hinnoin, alipalkkaus tulee kriminalisoida. Yhdessä olemme aina voimakkaampia joten pidetään huolta siitä, että rakennusala saa ansaitsemaansa arvostusta, myös palkkapussin muodossa.